Supervision

Jeg tilbyder supervision til behandlere, som ønsker et traumeinformeret perspektiv på deres cases.
Supervision kan være en til en eller i grupper med op til 3 personer. Du eller gruppen medbringer cases til diskussion.

Pris:
1 person: 900 kr - 1 time
2 personer: 1600 kr - 1,5 time
3 personer: 2100 kr - 2 timer

Kan foregå i min klinik i Hillerød eller et sted i Nordsjælland eller Københavnsområdet. Hvis jeg skal rejse, lægges der 500 kr oven i prisen.

Kontakt mig ved interesse.


Om supervision

Vil du som behandler gerne lære nogle enkle principper for, hvordan du møder mennesker med traumer blidt, effektivt og menneskeligt?

Vil du lære noget om betydningen af dit nervesystem i relation til klientens? Og hvordan du regulerer dig selv undervejs, så klienten har en stærk ressource at læne sig ind i?

Jeg tror på, at den terapeutiske relation betyder langt mere end de metoder og teknikker, vi bruger. Derfor tilbyder jeg supervision, hvor jeg inspirerer dig til, hvordan du bruger de metoder du allerede er god til på en traumeinformeret måde.

Less is more er grundlæggende ret beskrivende for min tilgang. Det handler om at turde være nærværende, stole på klientens egen proces og træde i baggrunden for at give plads til kroppens iboende evne til at hele.

Det betyder ikke, at du bare ser passivt til, men at du arbejder på et mere subtilt niveau og med en anden indstilling, end du måske er vant til.

Disse og flere principper bakker jeg op teoretisk med udgangspunkt i især polyvagal teori og tilknytningsteori.

Der er brug for mere viden om traumer inden for det terapeutiske felt generelt, og jeg brænder virkelig for at være med til at udbrede den.