Whilliam Simonsen
Ejer, behandler

Traume Kropsterapeut
Totum 2021

Kropsterapeut
Totum 2020

Cand. scient. humanfysiologi
Københavns Universitet 2016

Emilie Lundsgaard
Partner, assistent
Ceremoni-leder og kommende breathwork terapeut

BSc psykologi
Københavns Universitet 2021

Om Hillerød Kropsterapi

Hillerød Kropterapi er grundlagt i 2020, da jeg flyttede med min kæreste Emilie fra Amager til Hillerød. Da min kæreste var studerende, og jeg skulle til at starte op, kunne vi vælge ret frit, og valget faldt på Hillerød, da vi gerne ville tættere på naturen.

Jeg blev introduceret til kropsterapi i 2018 efter at have sagt mit daværende job op efter en periode med stress og symptomer på depression og angst. Jeg fandt hurtigt ud af, at det ville jeg lære og beskæftige mig med. Så det gik jeg i gang med.

Siden har jeg konstant været i gang med at studere, både formelt, som det fremgår af mine titler, og uformelt i form at selvstudier, kurser og mentoring. Det har ført til en måde at bedrive kropsterapi på, som jeg efterhånden synes jeg kan kalde min egen.

Med inspiration fra især den polyvagale teori, tilknytningsteori og karakterstrukturteori, vil jeg kalde min måde at arbejde på traumeorienteret, ressourcefokuseret og klart i den blideste ende af det, man normalt forbinder med kropsterapi. Det har virket bedst for mig, og sådan kan jeg bedst lide at arbejde.

Fra 2022 er min kæreste Emilie inddraget som partner. Hun er under uddannelse i traumeorienteret breathwork og afholder ceremonier for kvinder.