Min kropsterapi

Regel nummer 1: Du kan ikke gøre noget forkert
Regel nummer 2: Jeg respekterer dine grænser, uanset om du selv kender dem
Regel nummer 3: Jeg fixer ikke
Regel nummer 4: Jeg dømmer ikke
Regel nummer 5: Det handler om dig

Du kan ikke "gøre det forkert". Vi tager udgangspunkt i, hvor du er, og der er ikke et bestemt sted, vi skal hen. Du behøver hverken kunne mærke dig selv, trække vejret "rigtigt" eller vide noget om kropsterapi for at komme.

Din krop fortæller en del om, hvor dine grænser går. Fra du træder ind ad døren er jeg opmærksom på, hvad din krop udtrykker. Måske skal du slet ikke på briksen, og måske er det lige det du har brug for. Måske er det beroligende med berøring, og måske er det overvældende. Uanset hvad respekterer jeg, hvad kroppen udtrykker, og hjælper dig med at blive bevidst om det.

Jeg er ikke en fixer. Jeg har ikke det magiske svar eller den rigtige teknik til at løse dine problemer. Min filosofi er, at hvis din krop får plads, respekt og tillid, så kender den selv svarene.

Jeg dømmer intet. Jeg tror på, at ingen mennesker som udgangspunkt er ondsindede, og at den smerte, vi påfører andre, kun er et udtryk for en smerte, vi ikke selv kan rumme. Uanset hvad du fortæller mig, at du har været udsat for, eller har udsat andre for, så dømmer jeg dig ikke.

Det handler om dig. Du skal ikke tage hensyn til mig. Du skal ikke gøre noget for min skyld. Du må gerne sige nej. Du må gerne synes min tilgang virker fjollet. Du må gerne have modstand. Du må kort sagt være det menneske du er.